Izvor: JUGpress.com, 22.Mar.2024, 09:12

NPS: Rangelov da objasni građanima, ako je opozicija, zašto nije na glasanju bio protiv ulaska u vlast tog udruženja

LESKOVAC
Dr Aleksandar Rangelov, jedan od dojučerašnjih opozicionih lidera lokalne političke scene, iznenada je napustio sopstveno udruženje. Jasno objašnjenje njegovog postupka nismo dobili, stoga mu postavljamo direktno i jedino logično pitanje: Koja je cena političkog i moralnog poštenja?
Gospodin Rangelov je objavio korespondenciju sa predsednikom našeg pokreta Miroslavom Aleksićem, a nije mu prvi put da se meša u rad našeg odbora.
Moramo da postavimo pitanje da li smo mi bilo kojim postupkom pokazali toliku naklonost prema vladajućoj koaliciji kao dr Rangelov pri glasanju o ulasku u vlast. Naime, kako saznajemo, rezultat je bio 4 glasa za i 4 glasa protiv, pri čemu je doktor ostao “suzdržan”....

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.