Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NKD o Srpskoj desnici u Bujanovcu

BUJANOVAC

Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD) iz Niša organizuje 6. decembra u bujanovačkom Domu kulture Napokon Korisnu Debatu o tome kako će formiranje Srpske desnice uticati na život građana u multinacionalnoj sredini kakva je Bujanovac, te ima li razloga za brigu.

NKD podseća da se debata organizuje u mestu koje je uzburkalo formiranje opštinskog odbora Srpske desnice.

„Već tokom osnivanja od njenog predsednika Miše Vacića čule su se >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pretnje upućene neistomišljenicima, podele na navodne i prave Srbe, a nisu izostali ni stari, ali nezaboravljeni termini kukolj,domaći izdajnicii raseljavanje“, podseća organizator.

Srpska desnica je, dodaje se, ušla u vlast u nekoliko opština na jugu Srbije: u Medveđi, Vranju i Niškoj Banji, a stranačke odbore je, osim u Bujanovcu, formirala i u Lebanu, Bojniku i Svrljigu i niškim opštinama Pantelej, Medijana i Crveni krst.

O tome kako će formiranje Srpske desnice uticati na život građana u multinacionalnoj sredini kakva je Bujanovac, te ima li razloga za brigu, u petak 6. decembra od 18 sati, govoriće:

ŠaipKamberi, predsednik Opštine BujanovacZarijeMitić, predsednik Odbora Srpske desnice u BujanovcuNikola Lazić, portal BujanovačkeNedžad Behljulji, TV Spektri

Napokon Korisne Debate organizuje Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD) širom Srbije sa ciljem da se nađu konkretna rešenja za goruće probleme u lokalnim sredinama. Do sada su Napokon Korisne Debate održane u Paraćinu i Leskovcu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.