Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2022, 23:20

NADA iz poslaničkog kluba isključila Aleksandra Jerkovića koji je nasledio generala Delića

BEOGRAD

Koalicija NADA (Novi DSS-POKS) saopštila je danas da je iz svog poslaničkog kluba u Skupštini Srbije isključila poslanika Aleksandra Jerkovića.

Navodi se da je Jerković isključen jer se “nije pridržavao elementarnih pravila u funkcionisanju koalicije, poštovanja koalicionih partnera, predsednika i zamenika predsednika poslaničke grupe”.

Jerković je postao narodni poslanik nakon smrti generala Božidara Delića i člana koalicije.

“Obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na kršenje elementarnih principa saradnje i partnerskih odnosa od strane Aleksandra Jerkovića, kao i zbog toga što poslanička grupa nije kompatabilna s njegovim načinom delovanja u kojem političku scenu pretvara u rijaliti šou, odlučili smo da ovaj poslanik nastavi samostalno svoje delovanje, odnosno da bude isključen iz poslaničke grupe NADA – Novi DSS – POKS”, navodi se u saopštenju te koalicije.

11

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Jerković: Politika Miloša Jovanovića postala krajnje nedefinisana i zabrinjavajuća

Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2022

BEOGRAD..Poslanici Nove Demokratske stranke Srbije (DSS) i Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) formirali su novi poslanički klub bez poslanika Aleksandra Jerkovića koji je zamenio preminulog generala Božidara Delića, saopštio je danas Delićev pokret Nema nazad, iza je Srbija...“Politika (lidera...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.