Muž napao ženu pa se obesio

Izvor: juGmedia, 24.Mar.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž napao ženu pa se obesio

NIŠ – U selu Gornji Matejevac kraj Niša noćas oko ponoći u dvorištu porodične kuće pronađena je žena (44) sa teškom povredom glave, a nešto kasnije iza kuće pronađen je mrtav njen suprug (41)

Prema navodima policije postoji osnovana sumnja da je suprug najpre fizički nasrnuo na suprugu, a potom se obesio.

Žena je sa teškim povredama glave zbrinuta u niškom Kliničkom centru, dok je telo njeno supruga poslato na obdukciju.

Uzroci ovog porodičnog nasilja se još utvrđuju, a uviđaj su izvršili viši javni tužilac i pripadnici Policijske uprave u Nišu.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

UŽAS U NIŠU: Brutalno pretukao suprugu pa se obesio!

Izvor: Kurir, 24.Mar.2015

Porodična tragedija se dogodila ispred porodične kuće supružnika, kada je muž napao ženu, polomio joj lobanju, a zatim se obesio..NIŠ - Muškarac star 41 godinu napao je suprugu koja je zadobila prelom baze lobanje, a posle toga izvršio samoubistvo, kako se sumnja, vešanjem...Povređena žena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.