Izvor: BujanovackiGlas.info, 26.Jul.2017, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musliju nije kažnjen zbog zastave, već zbog saobraćanih prekršaja

Protiv Muslijua se u Beogradu vodi nekoliko postupaka zbog saobraćajnih prekršajaBUJANOVAC, 26. juli 2017. – Lokalni mediji na albanskom danas su preneli da je Jonuz Musliju, od strane beogradskog Prekršajnog suda osuđen na 40 dana zatvora, odnosno da mu je tu kaznu izrekao jer dve godine nije platio novčanu kaznu od 40.000 dinara, po presudi od 23. jula 2015. godine.
40.000 ili 40 dana (foto Bujanoci.net)

Albanski mediji pretpostavljaju da mu je kazna izrečena dve >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << godine nije platio kaznu zbog isticanja albanske zastave na zgradi Nacionalnog saveta Albanaca čiji je predsednik.
Reagujući na to, portparol Prekršajnog apelacionog suda Aleksandar Ilić rekao je za Tanjug da se presuda ne odnosi na to, dodajući da se protiv Muslija vodi više prekršajnih postupaka zbog saobraćajnih prekršaja u Beogradu.
Prekršajni postupak zbog zastave je u toku pred Prekršajnim sudom u Vranju.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Musliju potvrdio da nije kažnjen zbog zastave

Izvor: BujanovackiGlas.info, 27.Jul.2017, 10:19

Musliju, koji je i šef lokalnog parlamenta u Bujanovcu, dodao je da odluka suda  predstavlja pritisak na njegaBUJANOVAC, 27. juli 2017. – Jonuz Musliju potvrdio je albanskim medijima da ga Prekršajni sud u Beogradu nije osudio zbog isticanja albanske zastave na zgradi Nacionalnog saveta Albanaca...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.