Izvor: JUGpress.com, 12.Sep.2023, 09:44

Muškarac iz Pirota teško povređen na poslu

PIROT-NIŠ

Muškarac K. S. (64) iz Pirota koji je teško povređen je radnik firme koja radi u Babušnici.

On je dovezen juče popodne u u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Niš, sa teškim telesnim povredama.

Kako sazanje Regionalna informativna agencija JUGpress u policiji u Pirotu u pitanju je radnik firme koja je izvodila radove na području Babušnice.

U policiji su nam danas rekli i da je istraga u toku.

“Nakon urađene >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << hitne dijagnostike, utvrđeno je da ima prelom desne karlične kosti, povredu desnog bubrega, prelom rebara i velike hematome kože trbuha. Pacijent je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš”, saopšteno je iz UKC u Nišu. (kraj) DN/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.