Izvor: JUGpress.com, 17.Mar.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mršav remi Pustorčana na svom terenu

BOJNIK

Fudbaleri Puste reke nisu uspeli na svom terenu da osvoje ceo plen u subotnjem meču protiv ekipe Morave iz Vladičinoh Hana.

Gostujući fudbaleri hrabro su se isprsili domaćinu i čvrstom igrom na sredini terena i neprobojnom odbranom uspeli su da stignu do nerešenog rezultata 1:1, što je svakako neuspeh za domaće fudbalere, koji ovim mršavim bodom posustaju već na početku drugog dela prvenstva u borbi za sam vrh tabele u zoni ,,Jug”.

Vlasina je sigurnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << igrom na terenu komšijskogOrašja zbog radova na fudbalskoj ,,Rosulji” uspela bez većih napora da stigne do pobede od 4:1 u meču sa pirotskim Jedinstvom. U Medveđi domaća Jablanica je pražena od ekipe OFK Niš i tako još više umanjila svoje šanse da sačuva zonaški status. Budućnost iz Orašja na gostovanju u Bosilegradu stigla je do jednog boda u meču gde su mreže oba golmana za svih 90 minuta igre mirovale. Favorizovana eipa Pčinje na svom bunjištu u Trgovištu sa 3:0 slavila je protiv leskovaček Sloge. U Pirotu domaći Tanasko Rajić sa 3:1 savladao je Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja.

Rezultati 17.kola zone ,,Jug”: Tanasko Rajić – Jedinstvo (GS) 3:1, Mladost (B) – Budućnost 0:0, Jablanica – OFK Niš 0:1, Brzi brod – Vranjska banja 1:3, Balkanski – Mladost (M) 2:1, Pčinja – Sloga 3:0, Pusta reka – Morava 1:1, Vlasina – Jedinstvo (P) 4:1.

U subotu i nedelju igraju se utakmice 18.kola, a sastaju se: Jedinstvo (GS) – Vlasina, Jedinstvo (P) – Pusta reka, Morava – Pčinja, Sloga – Balkanski, Mladost (M) – Brzi brod, Vranjska banja – Jablanica, OFK Niš – Mladost (B), Budućnost – Tanasko Rajić.

Sve utakmice počinju od 16 časova, osim meča u Pirotu gde domaće Jedinstvo od 11 časova dočekuje Pustu reku.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.