Izvor: JUGpress.com, 27.Jul.2021, 22:49

Moto žurka u Vlasotincu

VLASOTINCE

Prva moto žurka u organizaciji članova kluba ,,ROLLING WHEELS MC” iz Vlasotinca, sa ciljem promocije motociklizma i bezbedne vožnje u ovom delu Srbije i promocije grada Vlasotinca kao domaćina budućih moto skupova, održana je u subotu.

Celodnevni program započet je u ranim subotnjim prepodnevnim satima dolaskom gostiju iz okruženja a najviše iz Republike Severne Makedonije i Bugarske, kao i gostiju iz gradova širom naše zemlje Bora, Paraćina, Jagodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Niša, Pirota do Sjenice, Tutina, Leskovca i Vranja.

Odziv bajkera bio je više nego dobar što je posvedočilo preko 80 motora parkiranih na parkingu kluba i duž ulice 29.novembar, a nisu izostali ni mladi Vlasotinčani koji su u večernjim satima došli na dobar provod uz svirku rok benda “Black & White” iz Jagodine . Ceo događaj je na radost domaćina protekao bez ijednog incidenta i na zadovoljstvo svih gostiju koji su redom pohvalili gostoprimstvo i organizovanost domaćina – informiše nas u ime vrednih domaćina i organizatora ove moto žurke Đorđe Pejčić, sekretar ovdašnjeg ,,ROLLING WHEELS MC”.

Kažite nam nešto o vašem klubu ?Vlasotinački ogranak “ROLLING WHEELS MC“, deo je šire evropske organizacije motorista. Formiran je maja 2019. godine i ljudi koji vode ovu priču su ozbiljni porodični ljudi, većina sa visokim obrazovanjem.

Šta nam možete reći nešto više iz evropskih okvira ?,,ROLLING WHELLS MC” osnovan je 1976. godine u Berlinu u Nemačkoj i ove godine u avgustu mesecu navršava 45 godina postojanja kluba. Tokom svih godina postojanja, ,,ROLLING WHELLS MC” je ostao dosledan motociklizmu i ,,ROCK & ROLL”-u, što dokazuje razgranata mreža chapter-a (u Nemačkoj preko 20), a zatim u Norveškoj, Engleskoj, Italiji sa Nomadima , Bugarskoj i Srbiji koja ima poglavlje u Boru kao prvom poglavlju van granica Nemačke sa preko 10 godina postojanja, Pirotu, Nišu i Vlasotincu.

Da li nam možete kazati sa kakvim su utiscima otišli vaši gosti, a kako vi sami ocenjujete ovaj nesumnjivo zanimljiv i brojčano veliki skup ?Nije zgodno da mi , u njihove ime, govorimo o utiscima naših gostiju, ali je bilo evidentno da su bili prezadovoljni prijemom i svim onim što smo im priuštili da imaju na ovom, za nas, veoma lepom skupu. Ako su već naši prijatelji bili zadovoljni, onda smo i mi kao organizatori više nego zadovoljni, jer sve se odvijalo u granicama planiranog, a mi smo se svom silom trudili da čitav skup a i planirani program i aktivnosti budu na najvišem nivou – kaže očigledno zadovoljan, sekretar Đorđe Pejčić, što je ovaj skup i sama moto žurka protekla u najboljem redu.I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.