Most kod Vladičinog Hana osvetljen u bojama srpske zastave

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Most kod Vladičinog Hana osvetljen u bojama srpske zastave

Na najduži most na Koridoru 10, most Vrla kod Vladičinog Hana, postavljena je dekorativna rasveta u bojama srpske zastave koje će se naizmenično pojavljivati, saopštili su iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Rasveta je postavljena na 13 stubova ovog mosta od kojih je najviši visok 62 metra. Konstrukcija mosta, ukupne dužine 644 metara, u celini je završena, a kako kažu u Ministarstvu, u toku su završni radovi.

Iz Ministarstva građevinarstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << saobraćaja i infrastrukture najavljuju da će uskoro dekorativna rasveta biti postavljena i na na mostu Džemen Do koji se takođe nalazi u blizini Vladičinog Hana.

Najduži most na Koridoru 10; foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.