Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2021, 15:27

Mladi se bude

NIŠ

Omladinska organizacija PRLMNT u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom iKancelarijom za mlade organizovala je konferenciju “Mladi se bude”. Konferencija je održana sa idejom  da se srednjoškolski parlamenti umreže i njihov rad podigne na viši nivo.

“Cilj svega je da rešimo problem dinamičnijeg unapređenja razvoja omladinske politike.Na panelu su predstavljene uspešne prakse, i pokrenuti stukturalni dijalozi izmedju parlamenata i menadžmenta škola”, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kažu organizatori konferencije.

                     Predavači su bili  Aleksandra Ristić iz Naučno tehnološkog parka, Jovan Milić iz

Kancelarije za mlade Niš, Marko Rakić iz UNICEF-a, Milica Kočović premijerka parlamenta Prve kragujevačke gimnazije i Milan Kuštera predsednik omladinskog udruženja PRLMNT.

                      Na konferenciji je prisustvovalo 80 predstavnika 18 srednjih škola u Nišu.

                     Rezultat konferencije jesu memorandumi o saradnji sa srednjim školama iz Niša.

                      Po prvi put su donešeni konkretni koraci u vidu strategije rada sa srednjoškolskim

parlamentima i akcioni plan koji ćemo sprovesti kao organizacija PRLMNT zajedno sa svim srednjim školama.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.