Izvor: JUGpress.com, 21.Sep.2021, 11:02

Ministarstvo Novice Tončeva u Nišu?

NIŠ

Ministar Novica Tončev je tokom nedavnog boravka u Nišu kada su potpisani ugovori za finansiranje projekata po konkursu koji je bio objavljen, najavio  mogućnost da Ministarstvo za razvoj nedovoljno razvijenih opština bude preseljeno u Niš, ali i da se očekuje da grad Niš ponudi adekvatan prostor. On je tom prilikom istako  istakao i da u tom Ministarstvu ne radi nijedno lice iz nerazvijenih opština, tako da bi to bilo prvo Ministrarstvo koje je izdvojeno iz Beograda. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

 „To bi bila sjajna stvar, jer ćemo zaista i približiti Ministarstvo koje se bavi nerazvijenim opštinama, koje ima tu brigu prema nerazvijenim opštinama da ima sedište u Nišu. Razmatramo i dogovaramo se sa Ministarstvom koje to prostorije bi oni mogli da dobiju da nastave da rade i da budu na usluzi građanima koji žive ovde“, izjavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

                  Sotirovski dodaje  i da u svih 5 okruga centralnog dela južne Srbije imaju svoj prostor i da će i u Nišu i te kako značiti, pre svega zbog ovih opština na teritoriji našeg Grada, a koje spadaju u nerazvijene opštine.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.