Milovan Brkić: Zimo, beli golube

Izvor: KMnovine.com, 24.Jan.2020, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovan Brkić: Zimo, beli golube

Kad zima dođe i padne sneg, pahulje bele prekriju breg. A Srbiju su, umesto snega, prekrile magle i vazduh, crn kao ugljen.


Piše: Milovan Brkić, urednik Magazina Tabloid



Teško se diše. Studen je stigla. I ako nema jovanjdanjskih mrazeva, svuda je hladno, a najhladnije je u našim srcima.

Velika propaganda laži je u više medija postavila pitanje ministru ekologije, na naslovnim stranama - >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Gde se krije Goran Trivan?

Vučić je, po oprobanom receptu, za trovačnicu u kojoj smo se našli, hteo da žrtvuje nekog drugog. Ministar je potvrdno odgovorio da ima ''povišene opasnosti od zagađenja'', ali da su fondovi za ekologiju tanki, a i te pare neko usmeri u druge svrhe''. Odmah je Ana promenila ploču, ostavljajući ministra na miru.

Opasnost od zagađenja nije proglašena, nisu privremeno zatvorene ni škole, ni javni radovi...

Dolazak delegacije iz Kolumbije, dvojice muškaraca i dve žene, na Zlatibor, zaledio je osmeh kod značajnih ljudi Vučićevog kartela. Gosti nisu došli na zimovanje, već da ispostave račun za neplaćene narkotike koje je zaplenila DEA i Europol, a nešto i srpska policija. Reč je o nekoliko stotina miliona dolara koji se moraju odmah namiriti.

Svi ''poslovni partneri'' okružili su se sa po deset telohranitelja, mada su u delegaciji bili samo donosioci računa. Naplata će početi uskoro, u tim poslovima nema praštanja. Nekome će pasti glava, ko zelena trava. Ministar policije se smešio, umesto njega srpski narko kartel počistiće ''računovodstveni vod'' iz Kolumbije. On će samo brojati mrtve.


ČITAJTE "MAGAZIN TABLOID" 



I dok svakodnevno na sva usta blati opoziciju, a veliča svoje nepostojeće uspehe, kao istorijske doprinose, nesrećni Vučić, usranih gaća, smišlja nove gadosti kako da satre Srbiju i građane koje je zajašio.

Smislio je, uoči očekivane svoje smrti, zbog bolesti koja je ophrvala Andreja i oca mu Anđelka, da iz Nemačke u Srbiju primi oko 600.000 hiljada migranata. Njima su nemačke bezbedonosne službe otkazale gostoprimstvo, ocenivši ih opasnim za nacionalne interese, pa će ih predati Vučiću, da ih nastani u našim kućama, imanjima, da im izgradi džamije, bolnice, škole, a sve o trošku budžeta jedne od najsiromašnijih zemalja u Evropi...

Velika je nesreća kad čovek ne zna šta hoće, a prava katastrofa kad ne zna šta može, zapisao je Jovan Dučić.

Vučić, očigledno, ne zna ni šta hoće, ni šta može. Za njega je to sve igra. A svakoj igri ima kraja, pa i njegovoj.

Odreknimo se života sa samosažaljevanjem u zamenu za život sa svrhom!

Građani se ozbiljno spremaju da sačuvaju svoja imanja, kuće, dedovinu, koju je bolesni um klana Vučićevih smislio da nam oteme i preda migrantima, koji nameravaju da Srbiju pretvore u kalifat.

Do kraja ovog meseca završiće se lakrdija oko neuspešnog pokušaja smene predsdnika Trampa. Sa Iranom je, za vreme prvog manadata, predsednik Tramp završio bitku, nastaviće je sa njegovim uticajem na balkanske dikatore. Istraživači FBI-a u Ljubljani češljaju poslovanje Nove ljubljanske banke, preko koje su Vučićevi prali milijarde evra iranskih dolara, a kupuju i Komercijalnu banku. Obruč se steže oko njegovog kartela. Zato on napada sudije i tužioce, kao krivi su što se izvesni Korać našao na slobodi! Plaši se krvi koje će ti mafijaši da puste, poručio nam je.

I Brisel i Vašington brine Vučićeva namera da otpočne sa građanskim ratom. On namerava da angažuje navijače da pobiju nekoliko desetina ''neprijatelja'', a onda će on da digne žandarmeriju i da ih se oslobodi, kao što se oslobodio Saleta Mutavog i ostalih vođa navijačkih grupa.

Srpska policija je dostavila spiskove svih navijača iza kojih stoji Vučićeva mašinerija, koja ih plaća i instruiše. Na kordone smrti iz policije Vučić ne može računati. Ni vojsku ne može upotrebiti. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati oficiri koji su spremni da sa njim idu do samog gorkog kraja.

Da li možemo dočekati slobodu?

Sve je dostižno! Nemoguće postoji samo kod ludaka, tvrdio je Napoleon.

Šizofreni Vođa je, lajući svakodnevno po nekoliko sati, napao svrhu života. Takav napad na građane koje je opljačkao do gole kože, oteo im sve što imaju, učinio ih najamnicima najgore vrste, proterao im decu u inostranstvo, oduzeo im nadu, popišao se na njihovu istoriju, veru, kulturu... nijedan šef države u pisanoj istoriji nije izvršio.
Zimo, beli golube, imaš oštre zube.




PROČITAJTE JOŠ:Magazin Tabloid opet zabranjen - KM NovinePrvo nezakonito zabranjeno štampanje magazina a onda su i distributeri dobili zabranu prodaje "Tabloida" koji se sada štampa u Podgorici, po mnogo višoj ceni. Redakcija Magazina Tabloid primorana je da saopšti da su distributerske kuće FUTURA PLUS i ŠTAMPA, u vlasništvu narko dilera Darka Šarića i Darka Bajčetića, odbili da prodaju i najnoviji broj Magazina Tabloid, od 29.



PROČITAJTE JOŠ:Novi napad na Magazin Tabloid - opstanak redakcije neizvestan! - KM NovineMagazin Tabloid ponovo žestoko napadnut, ovaj put opstanak i dalji rad redakcije ovog lista, doveden u pitanje. Neophodna podrška čitalaca! Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je dve presude Višeg suda u Beogradu kojima smo obavezani da Nikoli Petroviću, kumu Aleksandra Vučića, platimo, sa kamatom i troškovima postupka, oko 700.000 dinara.



PROČITAJTE JOŠ:VANREDNA VEST: MUP Srbije upravo zatvorio štampariju ''Tabloida'' i ugasio taj časopis - KM NovineList za borbu protiv mafije - Tabloid, upravo je pretrpeo težak udarac jer je zatvarnjem štamparije onemogućeno dalje štampanje ovog časopisa! Naslovna fotografija: deo naslovne strane Magazina "Tabloid" Saopštenje Magazina "Tabloid" Redakcija Magazina Tabloid obaveštava javnost da je danas, 18. septembra 2014.


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: Magazin Tabloid    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.