Milovan Brkić: Uznemireni karteli

Izvor: KMnovine.com, 20.Avg.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovan Brkić: Uznemireni karteli

"Nekoliko milijardi je izgubila balkanska mafija poslednjim zaplenama nekoliko desetina tona kokaina. Trgovina narkoticima je bila najjača privredna grana nekih balkanskih država".


   
Milovan Brkić    

















Piše: Milovan Brkić, urednik Magazina Tabloid



Bliži se >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << kraj Vučićevoj diktaturi.

Mrak u kojem nas ostavlja još dugo će trajati. Laž i samo laž postala je najveća vrlina. Najmanje 15.000 lažnih diploma uzeli su pripadnici njegove partije i sa njima se popeli do ministarskih mesta, postali državni sekretari, direktori javnih preduzeća...

Akcija bezbednosnih službi (DEA-a, FBI-a, Agencije za sprečavanje pranja novca, Fronteks i Europol...) privodi se kraju. Svi su znali, nisu verovali, da će čišćenje Balkana od najopasnije mafije koja je uzela vlast na ovim prostorima, biti ikada okončana.

U akciji ''Familija'' uhapšeni su i članovi Vučićevog kartela, koji će dovesti i do njegovog brata Andreja...

U ovom broju Predrag Popović objašnjava kako akcije hvatanja balkanskih mafijaša uspešno teku.

Nekoliko milijardi je izgubila balkanska mafija poslednjim zaplenama nekoliko desetina tona kokaina. Trgovina narkoticima je bila najjača privredna grana nekih balkanskih država.

Borba za spas demokratske Amerike vodi se i na teritoriji Evrope, naročito Balkana. Predstavnici Demokratske stranke SAD-a i familije Rotšildovih i Džordža Soroša, koji su okupirali Balkan, a potom ga ostavili na nemilost Angeli Merkel, pokušavaju da obore predsednika Donalda Trampa, koji namerava da građanima SAD-a vrati američki san, da u Evropi, kao stecištu hrišćanske kulture, uspostavi demokratske poretke, sa institucijama koje osiguravaju demokratiju i poštovanje osnovnih ljudskih prava i sloboda.

Milijarde evra i dolara prljavog novca ulažu se u kampanju protiv predsednika Trampa. Samo snaga obaveštajne zajednice i oružanih snaga, čuva ustavni poredak u SAD-u. Balkanski diktatori, iza kojih snažno stoji podrška Soroša i demokratksih senatora, pružaju podršku i kuraže balkanske diktatore da nastave sa satiranjem svojih građana. Branko Dragaš opisuje stanje finansija i bankrot Dojče banke i agresiju FED-a.

Balkanski diktatori, među kojima je najglasniji Vučić, kešom plaćaju svoje mentore u Vašingtonu i Parizu, nude im besplatno srpsku zemlju, preduzeća, vode, samo da ostanu na vlasti, a predsednika Trampa vide kao prepreku na ovom putu.


Koliko snage treba da se obore kriminalni režimi, poput onih Edi Rame, Tačija, Haradinaja, Vučića, Zaeva, Bojka Borisova...

ČITAJTE "MAGAZIN TABLOID" 



Miroslav Parović poslao je 3. avgusta sledeće sopštenje: ''Izvršni potpredsednik Atlantskog saveta, Dejmon Vilson je danas potvrdio ono na šta mi iz pokreta ukazujemo već duže vreme, a to je da Amerika ulazi u završnicu svog plana da na dvadeset godina od agresije na Srbiju završi projekat stvaranja „Velike Albanije". Ponuda iz SAD jeste tzv. istorijski sporazum Srba i Albanaca koji je ništa drugo do u celofan upakovano razgraničenje. Uz razgraničenje SAD nudi i dovođenje investicija, mahom iz domena prljavih tehnologija, tako da se od nas Srba očekuje da prodamo pravo na Kosovo i Metohiju za mogućnost da se zaposlimo u fabrikama u kojima će plata biti oko četiri stotine evra.

Ako vlast prihvati Amerika će obezbediti tzv. zlatni most preko kojeg će se očuvati aktuelni politički establišment, a što je nedavni sastanak na Fakultetu političkih nauka jasno i pokazao. Sa druge strane, ako vlast odbije Amerikance više je nego jasno da im se onda sprema odmazda i u tom pravcu je već izvršena sva priprema i za jasen su spremne brojne afere.

Mi Slobodari smatramo da je američka ponuda potpuno neprihvatljiva i da bi eventualnim pristankom na nju država Srbija dobrovoljno odlučila da prestane da postoji. Mi smo stava kako je neophodno što hitnije sesti za pregovarački sto i napraviti neku vrstu nacionalnog dogovora o zaštiti ustavnog poretka i prava Republike Srbije na celoj teritoriji Kosova i Metohije...''

Ovo saopštenje je pisano, siguran sam, u Vučićevom kabinetu. Zar Vučić nije doveo strance sa najprljavijim tehnologijama, o čemu možete čitati u tekstu Milice Grabež?

Ko to podržava Srbiju da u svom ustavno-pravnom poretku zadrži one koji ne znaju više srpski jezik. Zar osiguranje srpskih interesa (srpske opštine, manastiri kao zaštićene enklave, naknada Srbiji za zadržanu imovinu na Kosmetu) koji nudi Bela kuća, nije ta zaštita?

Kakva jadna podvala da na godišnjicu bombardovanja Bela kuća želi stvoriti Veliku Albaniju, kada je Kosmet u haosu, a Albanija u žestokoj pobuni građana protiv vlasti. 



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

Izvor: Magazin Tabloid    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Milovan #Brkić #Vučić #Kartel #Mafija #Magazin_Tabloid #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.