Izvor: JUGpress.com, 12.Apr.2024, 16:42

Milošević: Sotirovski da se mane geopolitike i da se potrudi da zakrpi rupe na ulicama

NIŠ
“Gospođa Sotirovski da se mane geopolitike i da se potrudi da zakrpi rupe na ulicama jer ne postoji nijedna ulica u Nišu a da nije “ukrašena” kraterom” izjavila je narodna poslanica i predsednica SSP Niš Jelena Milošević..
“Gostujući na “medijskoj imperiji TV Belami”, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski prosipala je patriotizam po pitanju beogradskih izbora i geopolitičko (ne)znanje po pitanju niških izbora” objašnjava Milošević i ističe da je konstatacija da se 2. juna u Beogradu brani Srbija, delimično tačna, jer se glavni grad brani od izborne krađe, lopovluka, kriminala, korupcije.
 “Brani se od Šapića, čiji patriotizam kao i Sotirovskin, stane u novčanik....

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Reakcija SSP-a na Sotirovski: Mani se geopolitike, zakrpi rupe, radi za šta primaš platu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2024

Konstatacijom da su “Šiptari na 85 kilometara od Niša” gradonačelnica Dragana Sotirovski htela je da sugeriše građanima da će Niš biti okupiran ako na lokalnim izborima pobedi opozicija, smatra poslanica Stranke slobode i pravde Jelena Milošević, koja tu izjavu ocenjuje kao “sramnu”....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.