Izvor: JUGpress.com, 19.Mar.2024, 14:19

Milošević (SSP): “Direkcija za javni prevoz grada Niša godišnje nas košta preko 25 miliona evra!”

NIŠ
“Godinama unazad, siva eminencija Direkcije za javni prevoz grada Niša je Nenad Stanković, mastermind niških javnih nabavki. Od Miloševića do Vučića još papa nije bio. Sve je probao i svuda ostavio pustoš. Na red je stigla i Direkcija za javni prevoz” izjavila je narodna poslanica Stranke slobode i pravde i predsednica Gradskog odbora SSP Niš.
Milošević je ocenila da Nišlije imaju najskuplji a najgori javni prevoz u novijoj istoriji, kao i da se iz budžeta izdvaja preko 2.5 milijardi godišnje dok su karte skuplje nego u drugim gradovima, a autobusi se stalno pale, potpuno nebezbedni i neispravni.
“Dok skida kožu s leđa građanima, Direkcija nemilice troši novac za medijsko oglašavanje...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.