Izvor: JUGpress.com, 31.Avg.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Stanković ponovo na “Rosulji”

VLASOTINCE

Na fudbalskoj legendarnoj ,,Rosulji” u Vlasotincu ovih dana radi se punom parom. Završava se ograda na pomoćnom terenu, fudbaleri su novu prvenstvenu sezonu počeli sa stoprocentnim učinkom, pobedama protiv SFS Borca u Paraćinu i Car Konstantina na svom terenu. Rukovodstvo kluba na čelu sa ,,alfom i omegom” vlasotinačkog srspkoligaša Nenadom Stojkovićem uveliko sada radi na finalizaciji letnjeg prelaznog roka koji se završava u ponoć poslednjeg dana avgusta. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << to vreme četa trenera Dragana Nikolića je vredno radila i trenirala spremajući se za komšijski derbi u nedelju u Lebanu protiv domaćeg Radana.

– Do sutra u ponoć u subotu na snazi je letnji prelazni rok za fudbalere. Doveli smo nekoliko igrača, a sada u samoj završnici prelaznog roka u prilici smo da u naše redove dođe još neki igrač koji bi svojim kvalitetom doprineo da imamo još jaču i snažniju ekipu. U naše redove se vratio, odakle je otišao i na superligašku fudbalsku pozornicu Srbije, naš nekadašnji igrač Miloš Stanković, koji je branio Radnika iz Surdulice, a nosio je dres i beogradskog Voždovca, TSC iz Bačke Topole, Timoka iz Zaječara, Sloge iz Petrovca na Mlavi, a u fudbalski svet se otisnuo najpre preko vetrovite beogradske Karaburme ekipe OFK Beograda, bivšeg člana Prve lige nekadašnje velike Jugoslavije – upoznaje nas sa naovostima sa ,,Rosulje”, Miroslav Milosavljević, sportski direktor Vlasine.

Da li će još neko zvučno ime stići u vaše redove ?

– Ovog trenutka ne želim da govorim o imenima igrača koji treba da nam pristupe. Ništa nije gotovo i sigurno dok se ne ozvaniči zvanično i na način kako je to propisano fudbalskim propisima. Jedno je sigurno biće još prinova i sve će se znati do kraja avgusta do kada je na snazi letnji prelazni rok za fudbalere.

U nedelju je komšisjki derbi sa Radanom u Lebanu. Koja su vaša očekivanja pred ovu utakmicu ?

– Radan je veoma ozbiljan i dobro organizovan klub. Imaju mnogo bolji igrački sastav u odnosu na prošlu godinu tako da nas u nedelju u Lebanu čeka veoma dobra ekipa domaćina koja je posebno opasna i goropadna na svom bunjištu. Cenimo i poštujemo sportske vrednosti naših nedeljnih sportskih prijatelja, ali verujemo u svoje snage i zato sam siguran da će najviše profitirati ljubitelji fudbala, koji će imati prilike da vide jednu veoma dobru fudbalsku predstavu u kojoj će krajnji ishod biti nepoznat do poslednjeg minuta igre – uveren je sportski direktor ,,Rosuljaca”, Miroslav Milosavljević.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.