Milija Miletić predao listu u Panteleju uz pogaču i so

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milija Miletić predao listu u Panteleju uz pogaču i so

Ujedinjena seljačka stranka prvi put izlazi samostalno na izbore u Opštini Pantelej sa listom "Ujedinjena seljačka stranka - Milija Miletić", a na drugom mestu liste kandidata za odbornike je i dalje aktuelni većnik ove opštine Miodrag Lazarević, koji je nedavno napustio SPS. 

Kada sam uvideo da ova stranka (USS prim. aut.) misli na život na selu, na proizvodnju i našeg čoveka, odlučio sam da im se priključim - kaže Lazarević.

Sada već bivši član SPS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kaže da je opštinski odbor ove partije raspušten nakon čega je, kako kaže, bio slobodan da ide gde god hoće.

Žarko Ranković, poverenik SPS-a, kaže da ga formalno niko nije obavestio o ovome.

I ja sam to čuo. On je to poricao, ali sad će biti jasno. Ni na koga se ne ljutimo, svako jasno pokazuje… Da ne pričam… - kaže Ranković.

Sličnu situaciju SPS je imao i u GO Crveni Krst u kom je većnica Jovana Kocić prešla u SNS,  ali i nedavno kada je dugogodišnji član SPS i predsednik Skupštine opštine Medijana Momčilo Radojičić takođe prešao u Srpsku naprednu stranku.

Milija Miletić, narodni poslanik i predsednik USS, ima velike planove za Opštinu Pantelej. Očekuje da će kandidati sa liste koja nosi njegovo ime, a čije su glavne karakteristike, kako kaže, to što su dobri domaćini i domaćice, osvojiti veliki broj odborničkih mesta.

Akcenat stavljamo na razvoj sela i poljoprivrede. Zajedno ćemo raditi na projektima koji su važni za Svrljig i Niš. Pre svega prilaz Kameničkom visu i razvoj turizma - kaže Miletić.

Ipak, nisu izostali pogača i so, kondir sa domaćom rakijom i devojke u jelecima i opancima, od kojih je jedna njegova ćerka. Privilegija da prvi popije gutljaj rakije pripala je Bratimiru Vasiljeviću, koji predvodi izbornu listu naprednjaka u Panteleju.

Ukoliko Opštinska izborna komisija ustanovi da je dokumentacija u skladu sa zakonom, lista “Ujedinjena seljačka stranka – Milija Miletić” biće na 4. mestu. Narednih dana očekuje se prikupljanje potpisa za podršku ovoj listi i za opštine Medijana i Niška Banja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.