Izvor: JUGpress.com, 10.Avg.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Radulović predložena za direktorku Lutkarskog pozorišta

NIŠ

Odbor za imenovanje pred današnju sednicu niške Skupštine, predložio je da Lutkarskim pozorištem upravlja nekadašnja vd direktorka Osnovne škole “Vuk Karadžić” Milica Radulović, jedna od sedam kandidata koja je konkurisala za ovo mesto.

“ Ona se prijavila na konkurs, bila je jedna od sedam kandidata a kako se kandit Miljan Milenković povukao, mi smo od šest kandida za ovo mesto predložili Milicu Radulović. “, rekao je predsednik Odbora za imenovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Ivan Jovanović.

On je objasnio da je u obrazloženju svoje odluke da odustane od kandidature u Pozorišti Miljan Mileković naveo “ medijske pritiske koje je trpeo”.

Novopredložena direktorka Lutkarskog pozorišta je Milica Radulović, inače doktor nauka koja je bila je zaposlena i u Visokoj školi u Pirotu.

Skupština će danas i o ovom predlogu dati konačnu reč.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.