Migranti opljačkani kod Bujanovca, policija traga za počiniocima

Izvor: JužneVesti.com, 10.Dec.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti opljačkani kod Bujanovca, policija traga za počiniocima

Zasad nepoznati muškarci napali su grupu migranata u nedelju, 8. decembra, na pruzi u ataru sela Oslare kod Bujanovca i oteli im, kako su migranti rekli policiji, ukupno 420 evra i tri mobilna telefona, potvrđuju iz policije.

U trenutku kada su napadnuti, devetorica migranata kretali su se prugom od Preševa ka Bujanovcu. Petorica su pobegli, a ostala četvorica posvedočili su da su ih, kako tvrde, šestorica muškaraca napali noževima i palicama.

Slučaj je prijavljen istog dana, potvrđeno je Južnim vestima, i od tada se, kažu u policiji, radi na rasvetljavanju svih okolnosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.