Medveđa: Dosta je bilo pogodbi

Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medveđa: Dosta je bilo pogodbi

MEDVEĐA

Opštinski odbor pokreta «Dosta je bilo» u Medveđi saopštio je danas da stalna previranja u lokalnim organima  te opštine Medveđa uvodi sve građane i građanke u neizvesnost.

“Počevši od apela za smenom penzionera koji čeka već skoro pola godine, a onda i «paranormalnoj» ideji o zapošljavanju 50 žena iz Medveđe u Lebane, dok se u Medveđi uništavaju proizvodne hale, pa sve do dočeka stranih državnika van protokola i dodatnih poziva bez saglasnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << državnih organa, smatramo da se opština Medveđa sistematski demontira iz pravnog sistema Republike Srbije.

Kako je predsednik Skupštine opštine podneo ostavku i na mesto odbornika koji čini većinu (SPS), a drugi koalicioni partner (PDD) je dobio krivičnu prijavu zbog poziva stranom državniku, očekuje se da će u skorijem periodu nastupiti nestabilnost koju priželjkujemo da bude samo politički kategorisana.

Pokret poziva na racionalan izbor poštenih i stručnih državljana Srbije koji će stvarati uslove da se otvaraju nova radna mesta i negovati dobre odnose sa ljudima bez kriminalne prošlosti. Pozivamo da na predstojećim izborima tema bude zapošljavanje i razvoj opštine Medveđa koja ima rudnik Lece, Sijarinsku Banju, brdsko-planinske i šumske resurse, termalne vode, ali zbog nametnutih tema ne uspeva već 30 godina da izađe iz kruga nerazvijenih opština, niti da izabere kadrove koji bi se borili da Medveđa bude lider samoodržive resursne sredine na jugu Srbije”, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora “Dosta je bilo» u Medveđi koje prenosimo u integralnoj verziji.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.