Izvor: JUGpress.com, 26.Apr.2021, 09:24

Martina Mišić osvojila drugo mesto na Republičkom takmičenju iz statistike

NIŠ

Martina Mišić, učenica četvrtog razreda Pravno poslovne škole Niš, osvojila je drugo mesto na Republičkom takmičenju iz statistike održanom 23/24 aprila 2021. u srednjoj školi u Brusu.

Ovo je još jedan u nizu uspeha Pravno-poslovne škole iz Niša, uz dva prva i dva druga mesta iz matematike po razredima, i trećeg mesta iz poslovne ekonomije, saopšteno je iz te škole.

” Martina Mišić je u veoma jakoj konkurenciji, osvojila drugo mesto i time >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << uspešno predstavila naš grad a i čitav region. Uzevši u obzir da je vremena za pripreme bilo jako malo i da su bili otežani uslovi rada kao i prisutna neizvesnost oko termina održavanja takmičenja, ovaj uspeh postaje pravo herojsko delo obzirom da je prvoplasirani takmičar predmet Statistiku imao i u trećem i u četvrtom razredu a naša predstavnica Martina samo u četvrtom.

Takođe, takmičenje iz statistike je imalo najviše učesnika u okviru zajednice ekonomskih, pravno-birotehničkih i ugostiteljsko turističkih škola, a prvih petoro takmičara su bili skoro ravnopravni te je u izuzetno jakoj i teškoj konkurenciji Martina sa ponosom donela drugo mesto u naš grad”, navode iz škole.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.