Izvor: JUGpress.com, 06.Apr.2024, 09:25

Marš sa Drine: Rio Sava troši više novca nego pre obustave projekta „Jadar“

BEOGRAD
Kompanija „Rio Sava Exploration“ radi aktivnije i troši više novca nego u periodu kada je projekat „Jadar“ još uvek bio aktivan, odnosno pre nego što je državni vrh objavio da se projekat ukida. U finansijskim izveštajima za poslednje dve godine kompanija je knjižila rashode za izradu studije izvodljivosti, ali nije poznato koja studija im je bila potrebna nakon ukidanja projekta. Takođe, kompanija kontinuirano beleži i troškove za konsultanstke usluge i istražne radove, izjavili su na današnjoj konferenciji predstavnici ekološke organizacije „Marš sa Drine“.
Organizacija je tokom nedavne konferencije u Medija centru navela da je ćerka-firma Rio Tinta od osnivanja do 2023. godine utrošila...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.