Marko Jakšić: Hapšenja i nova stradanja Srba posledice lošeg rada Vlada Srbije

Izvor: KMnovine.com, 08.Okt.2015, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jakšić: Hapšenja i nova stradanja Srba posledice lošeg rada Vlada Srbije

Iako neprijatna za dr Marka Jakšića, lidera Srba sa severa KiM, hapšenja radnika na Brezovici nisu iznenađujuća kako je i sam potvrdio za "KM Novine".


   
Sve je odavno već jasno. Briselski sporazum doneo samo nova stradanja Srba.    

"Sve je to rezultat jednog lošeg, takozvanog „Briselskog sporazuma. Beograd se svesno odrekao imovine na Brezovici a koja je pre svega vlasništvo „Ineks turista“ >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << iz Beograda. Znači to je imovina države Srbije koje se Beograd odrekao i bez ikakvog razloga dozvoljeno je takozvanim „vlastima na Kosovu“ da tu firmu privatizuju i daju Francuzima i to je razlog zbog čega su ti ljudi izbačeni sa posla. To je pre svega loš rad Vlade Srbije koja je ovaj deo države otpisala, koja se odrekla imovine koju država Srbija ima na ovom prostoru što je kao rezultat donelo nova stradanja Srba, hapšenja i odvođenja u pritvor radnika ni krivih ni dužnih" kaže Jakšić.

Međutim, po njemu, ni to kao ni propast Briselskog sporazuma i katastrofalno stanje koje je nastalo njegovim potpisivanjem, nije ništa drugo da politika koju Zapad vodi deceniju i po otvoreno zastupajući antisrpske stavove.

"Sada čujemo da Marko Đurić kaže da Evropska unija zahteva da se, ako se želi otvoriti poglavlje 35, kaže da su Kosovo i Metohija posebna država i da više nemaju neutralan status. To je ono što smo svi znali još pre petnest godina, da je Zapadu pre svega stalo da Šiptarima da državu što se sada vidi na delu.  Dakle, priča o neutralnom stausu ne stoji u šta se sada i Marko Đurić uverio i vidimo da je već pune tri godine obmanjivao javnost, predvođen Aleksandrom Vučićem koji je radio jedno, govorio drugo a mislio treće" obrazložio je Jakšić pozadinu nemilih događaja juče na Brezovici.


Izvor: KM Novine :: © 2014 - 2015 :: Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.