Marihuana u čarapi, eurokremu i sapunici za balončiće otkrivena na prelazu Gradina

Izvor: JužneVesti.com, 26.Feb.2024, 18:45

Marihuana u čarapi, eurokremu i sapunici za balončiće otkrivena na prelazu Gradina

Carinici na Graničnom prelazu Gradina sprečili su putnika da preko granice prenese marihuanu i hašiš, a droga je bila sakrivena na zanimljivim mestima - u čarapi, teglici eurokrema i bočicama sa sapunicom za pravljenje balončića.

Slučaj je otkriven 25. februara, kada je na graničnom prelazu pristigao automobil kojim je muškarac iz Holandije išao ka Turskoj.

Putnik je za carinsku kontrolu prijavio samo lične stvari, ali su carinici kontrolom otkrili da sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sobom nosi i narkotike. Zaplenjena marihuana; foto: Uprava carina

U lični prtljag sakrio je čarapu i teglicu eurokrema koje je ispunio marihuanom i sa nekoliko grumenova hašiša. Među ostalim stvarima otkrivene su i 4 bočice sa sapunicom za pravljenje balončića koje je iskoristio kao masku za krijumčarenje, jer ih je ispraznio, a u njih stavio plastične kesice ispunjene marihuanom - saopštavaju iz Uprave carina.

U prtljagu su carinici pronašli i nekoliko psihoaktivnih slatkiša - jednu tablu čokolade i jedan ručno pravljeni kolač sa mirisom marihuane, a putnik je potom sa svim otkrivenim narkoticima predat policiji u dalju nadležnost.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.