Manje krivičnih dela u Toplici, veći broj rasvetljenih

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2024, 12:29

Manje krivičnih dela u Toplici, veći broj rasvetljenih

Prokupačka policija je tokom januara evidentirala 46 krivičnih dela u Topličkom okrugu, što je za 10 manje u odnosu na isti period prošle godine. Najveći broj dela - 39 evidentiran je iz oblasti opšteg kriminala, 5 dela su učinjena iz ekološkog i 2 krivična dela iz oblasti visokotehnološkog kriminala.

U policiji kažu da su zadovoljni ostvarenim rezultatima i da je stanje bezbednosti na teritoriji Topličkog okruga zadovoljavajuće.

U januaru 2024. godine rasvetljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je 13 krivičnih dela sa nepoznatim izvršiocima što je za 3 dela više nego u istom periodu prošle godine. Tokom januara otkrili smo i 2 krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i 2 krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga - navode u policiji.

Prvog meseca ove godine, policija u Prokuplju, Blacu, Kuršumliji i Žitorađi napisala je 1.517 saobraćajnih prekršaja, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda, ali ono što je najvažnije nije bilo saobraćajnih nezgoda sa nastradalima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Nišavskom okrugu povećan broj krađa i saobraćajnih nezgoda

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2024

U januaru ove godine u Nišavskom okrugu broj saobraćajnih nezgoda veći je za 25% u odnosu na isti mesec 2023, dok je broj krađa veći za 21,15%. Zabeležena krivična dela su lake telesne povrede, krađe, iznude, zloupotreba droge, kao i dela protiv prava čoveka i protiv državnih organa. Bilo je...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.