Malča i dalje bez vode, Opština najavila cisterne u selu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jan.2020, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malča i dalje bez vode, Opština najavila cisterne u selu

Iako je bilo predviđeno da će se kvar na seoskom vodovodu u Malči otkloniti tokom jučerašnjeg dana, u Opštini Pantelej kažu da je kvar komplikovaniji, te će slavine biti suve i danas. Najavljuju i dolazak cisterne sa pijaćom vodom, koja će prvo ići kroz selo, a potom se stacionirati kod Zadružnog doma.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Malča bez vode – cisterna do konačne sanacije kvara

Izvor: Megafon.co, 14.Jan.2020

Usled komplikovanijeg kvara na elektroinstalacijama u podstanici koje napajaju potisne pumpe, selo Malča je bez vode. Ekipe Nišstana danas nastavljaju rad na otklanjanju kvara. Do njegove sanacije biće obezbeđeno vodosnabdevanje žitelja Malče putem cisterne sa pijaćom vodom.. “Cisterna će...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.