Izvor: JUGpress.com, 09.Mar.2024, 18:26

Majka poginula, dve ćerke životno ugrožene u saobraćajnoj nesreći kada je automobil sleteo s puta

NIŠ

Jedna žena je poginula a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na putu Niš-Prosek.

U pitanju je porodica a nastradala žena je majka star 54 godine, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu.

Dve ćerke su zadobile životno ugrožavajuće povrede i nalaze se u operacionim salama.

VŠ (22) ima veoma teške unutrašnje povrede , u operacionoj sali je i u vreme kada nam je ovo saopšeno ( nešto posle 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sati) u toku je bila reanimacija.

LA(24) ima teške povrede unutrašnjih organa, u Kliničkom centru preciziraju da je u pitanju teška povreda bubrtega i da je i ona životno ugrožena.

Otac IA(54) koji je vozio , je svestan, nakon dijagnostike ustanovljeno da nema težih povreda, saopštneo je iz niškog Kliničkog centra.

Prema dosadašnjim informacijama, do nesreće je došlo kada je, iz za sada nepoznatih razloga, vozilo marke „sitroen“ sletelo sa auto-puta. (kraj) LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Preminula i dvadesetdvogodišnja devojka

Izvor: JUGpress.com, 09.Mar.2024

NIŠ..Dvadesetdvogodišnja devojka koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na putu Niš-Prosek, umrla je u operacionoj sali Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu...U saobraćajn oj nesreći je poginula njena majka a starija sestra je takože teško povređena...Otac,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.