Mačva prekinula seriju pobeda Radničkog, ali bod stiže u Niš

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačva prekinula seriju pobeda Radničkog, ali bod stiže u Niš

Prekinut je niz od 11 superligaških pobeda, ali nije i serija nepobedivosti koju fudbaleri Radničkog održavaju više od 8 meseci. Nišlije nisu uspele da daju gol Mačvi u Šapcu, ali nije ni rival njima, pa je utakmica pretposlednjeg kola osnovnog dela Superlige završena bez golova (0:0).

Tokom prvih 20 minuta Radnički je uputio tri šuta ka golu, Mačva nijedan, ali je njen golman pokupio sve lopte rivala. To je bilo to u narednih sat vremena kada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je reč o šutevima niškog sastava u okvir gola. Bilo je onih koji su išli van njega i, mada Šapčani gotovo nisu imali izglednijih prilika, nisu ni dopuštali rivalu da im zatrese mrežu.

Tako niški sastav prvi put na jednoj takmičarskoj utakmici u 2019. godini nije uzeo ceo plen, već je morao da se zadovolji bodom. Ipak, niz bez poraza i dalje traje, i to 8 meseci.

U poslednjem kolu osnovnog dela prvenstva Nišlije će dočekati Bačku, a taj meč se igra u nedelju, 7. aprila od 17 sati.

Kako je Radnički od Crvene zvezde udaljen nedostižnih 9 bodova, a od prvih pratilaca ima mnogo više, poslednje kolo neće uticati na njegov plasman.

Tako je već sada izvesno da će Nišlije u 1. kolu plej-ofa gostovati Crvenoj zvezdi, potom ugostiti Čukarički i Partizan, mada je neizvesno koga u 2, a koga u 3. rundi doigravanja.

Poslednji superligaški meč niški sastav odigraće na “Čairu”, a rival će mu biti lučanska Mladost.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

LALATOVIĆ POSLE MAČVE: Nisam zadovoljan bodom, bili smo bliži pobedi

Izvor: Kurir, 03.Apr.2019

Fudbaleri niškog Radničkog prekinuli su niz od 11 superligaških pobeda, ali nije i serija nepobedivosti koju održavaju više od osam meseci.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.