Izvor: JUGpress.com, 03.Apr.2024, 23:43

MUP tereti novinara, koji je bio na radnom zadatku, da je srušio ogradu koja je srušena dva dana ranije

BEOGRAD
Policijska stanica Novi Beograd podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv reportera FoNeta Marka Dragoslavića, kojem pripisuje da je “drskim i bezobzirnim ponašanjem”, prilikom protesta građana u bloku 63, prekršio Zakon o javnom redu i miru, iako je tada bio na radnom zadatku, izveštavao i agenciji poslao video snimke.
FoNet/Marko Dragoslavić
Policija ga tereti da je 17. februara oko 18:30 časova u parku pored benzinske pumpe “Šel”, sa grupom maskiranih mlađih lica “šutirao i polomio metalnu ogradu gradilišta, koja je već stajala oborena, te je takvim svojim drskim i bezobzirnim ponašanjem prijavljeni ugrozio mir i spokojstvo građana”.
Zahtev...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.