MUP apeluje na roditelje da kontrolišu dečije profile na društvenim mrežama

Izvor: JužneVesti.com, 06.Maj.2023, 12:26

MUP apeluje na roditelje da kontrolišu dečije profile na društvenim mrežama

Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je roditelje da proveravaju sadržaje kojima njihova deca pristupaju na društvenim mrežama, sa kim se dopisuju i na koji način.

Zbog ubistava koja su se prethodnih dana događala u Srbiji, neophodno da očuvamo razumnost i stabilnost, pogotovo prema deci koja prate informacije iz različitih izvora, saopštilo je Ministarstvo i preko svojih društvenih mreža pozvalo roditelje da kontrolišu svoju decu.

Apelujemo da dečiji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << profili na društvenim mrežama budu pod roditeljskom kontrolom, u smislu nadzora nad sadržajima kojima dete pristupa, sa kim i na koji način komunicira i u kom realnom vremenu - navode iz MUP-a.

Dodaju da svi treba da budu prisutni i udruženi u prevazilaženju situacije koja je uznemirila celu Srbiju.

Podsetimo, Vlada je usvojila niz zaključaka, na predlog predsednika Aleksandra Vučića, među kojima je strožija kontrola posedovanja oružja i veće kazne u budućnosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.