Izvor: BujanovackiGlas.info, 06.Mar.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMA: Bujanovački „Knez Lazar“ najbolji na šampionatu u Kraljevu (FOTO)

BUJANOVAC, KRALJEVO, 6. mart 2017.(foto:fb) – Sportsko borilačko udruženje „Knez Lazar“ iz Bujanovca je  najbolji klub 14. Amaterskog  MMA šampionata održanog juče u Kraljevu sa sedam medalja.
Odluku o najboljem doneo je organizator ovog tradicionalnog turnira – Savez za borilačke veštine Raškog okruga, sa  tehničkim koordinatorom Zoranom Čingelićem.
Zlatom su se okitili Aleksandar Jovanović u seniorskoj  i Aleksandar Mladenović i Vukašin Janjić u kadetskoj konkurenciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << />Srebrna odličja izborili su senior Milan Stanojević, juniori Aleksandar Ivanović i Nikola Mihajlović i kadet Mihajlo Mitrović.
-Titulu najboljeg kadeta 14. Amaterskog MMA šampionata poneo je Aleksanndar Mladenović, borac bujanovačkog SBU „Knez Lazar“ -objavljeno je na fb stranici Milana Nakića, trenera i osnivača ovog kluba.
U izjavi za Bujanovačke Nakić otkriva ko je najviše oduševio:
-Publiku, ali i sve trenere oduševio je  Vukašin Janjić koji se borio sa znatno većim protivnikom-prenosi Nakić.
Na  takmičenju u Kraljevu ukupno je učestvovalo devet klubova iz Srbije, sa 32 borca u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.