MALAC GENIJALAC Za brži razvoj vašeg deteta (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 12.Sep.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALAC GENIJALAC Za brži razvoj vašeg deteta (VIDEO)

Izuzetna koncentracija i pažnja, odlična memorija, razvijeni refleksi i predusretljivost, fotografsko pamćenje, analitičko i logičko razmišljanje, samo su neke od stvari koje će se razviti kod vaše dece posebnim programom edukacije, namenjen zdravom razvoju dečjeg mozgra, a sprovodi ga Škola Mentalne aritmetike „Malac Genijalac“.



Škola radi po >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << patentiranom programu MENAR Mentalne aritmetike koji potiče iz istočne Azije i dugi niz godina je u širokoj upotrebi u više od 50 zemalja širom sveta

Cilj programa je da detet maksimalno probudi svoje mentalne kapacitete, povećavajući sopstveni intelekt i emocionalnu inteligenciju.

Mentalni razvoj se postiže na zabavan i razigran način, zasnovan na tri ključne stvari: računjanje abakusom, mentalna aritmerika i didaktičke igre. Program je fleksibilno i pažljivo osmišljen uzimajući u obzir individualne potrebe svakog deteta“, objašnjava predavač Ivana Đorđević.

Malac Genijalac je jedina škola u Evropi, koja primenjuje originalni japanski program HIKARI  Mentalne aritmetike. Program poseduje jedinstveni i veoma efikasan metod koji potiče iz Japana, zemlje kolevke mentalne aritmetike.

Nastava se održava subotom i nedeljom, Jedan termin traje 2 sata i 15 minuta, uz određene pauze i dečije igre

Učenje se praktikuje u malim grupama (6-12 polaznika), kroz zabavne aktivnosti, različite igre i takmičenja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi.

Pored osnovnog fonda koji obuhvata 12 časova mesečno, svakom detetu se pruža onoliko koliko mu je stvarno potrebno. Tako je dopunska i dodatna nastava dostupna svima kojima je to neophodno, jer je naš cilj da svako dete dostigne svoj maksimalni potencijal. Na taj način deci omugućavamo nastavni fond i do 20 časova mesečno, koji se ne naplaćuje dodatno“, navodi Ivana.

Postoji i online aplikacija na kojoj deca rade domaće zadatke, imaju svoje zadatke koje mogu da biraju i vežbaju, a tu se stvara i rang lista o njihovom napredovanju u koju roditelji imaju uvid u svakom trenutku

Jedinstvenost i superiornost ovog programa ogleda se i u primeni inovativnih tehnologija. Upotrebom modernih softwear-a i web platforme, pruža se efikasna podrška kućnom radu i omogućava stalna komunikacija između nastavnika i učenika.

Na taj način naši učenici na web platformi mogu elektronski rešavati domaće zadatke, uvežbavati stečena znanja putem on-line igara ili se takmičiti sa drugim polaznicima naših škola širom sveta“, ističe naša sagovornica.

Škola Malac Genijalac je redovan organizator i učesnik međunarodnih takmičenja, što omogućava našim učenicima učešće na prestižnim svetskim nadmetanjima i Olimpijadama u mentalnoj aritmetici. Na ovaj način deca stiču dragoceno iskustvo i razvijaju zdrav takmičarski duh.

Tim ove škole čine isključivo profesionalni nastavnici koji su prošli međunarodnu obuku i poseduju sertifikat Master učitelja HIKARI Mentalne aritmetike.

Leskovačka škola Malac genijalac je za nepunih godinu danan rada sa svojom prvom generacijom pokazala izuzetne razultate pa su tako na Olimpijadi u mentalnoj aritmetici njeni polaznici osvojili prva dva mesta i pehar lidera generacije što dovoljno govori o kvalitetu rada nastavnog osoblja u leskovačkoj školi.

(PR)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.