Lukovska banja hit u Srbiji

Izvor: juGmedia, 10.Nov.2012, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukovska banja hit u Srbiji

KURŠUMLIJA – Zahvaljujući ulaganjima „Planinke“ Lukovska banja postala je ove godine hit u čitavoj Srbiji. Direktor„Planike“, Radovan Raičević istakao je da je Lukovska banja sada godišnje ostvaruje 120.000 noćenja.

„Lukovska Banja je po broju noćenja trenutno na nivou Prolom banje. Taj značajan rast uspeli smo da ostvarimo za svega sedam, osam godina“, izjavio je Raičević.

On je istakao da i Lukovska i Prolom banja iz godine u godinu beleže konstantan >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rast broja gostiju. Prema Raičevićevim rečima konstantan rast proizvodnje od dva do tri odsto na godišnjem nivou beleži i „Planinkin“ pogon za proizvodnju flaširane vode.

„Planinka“ upošljava 400 ljudi i nosilac je turizma u Topličkom okrugu, naglasio je Raičević.

                            (Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.