Lozanka Radoičić: Policajci, pred šiptarima ste poskidali uniforme a za paradu ponosa kao da idete u oslobađanje Srbije

Izvor: KMnovine.com, 21.Avg.2023, 04:11

Lozanka Radoičić: Policajci, pred šiptarima ste poskidali uniforme a za ''paradu ponosa'' kao da idete u oslobađanje Srbije

Lozanka Radoičić: Policajci, pred šiptarima ste poskidali uniforme a za ''paradu ponosa'' kao da idete u oslobađanje Srbije Prava tragedija jednog naroda nije broj stradalih u ratu već broj onih koji su zaboravili te ljude!



A veći deo Srbije je zaboravio stradale u svim ratovima gde su Srbi ginuli za svaku stopu svoje zemlje. Za SRBIJU. Da nije tako danas se ne bi u Srbiji govorilo o "paradi ponosa" a državnici nebi obezbeđivali toliko policije koja >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << će da ih čuva.

Policajci, pred Šiptarima ste poskidali uniforme a za "paradu ponosa" navlačite kao da idete u oslobađanje Srbije. Zaboravili ste svoje saborce koji su ostali širom zemlje gde se i danas nalaze njihove kosti. A i srpski narod koji sa žaljenjem gleda kako dozvoljavate da vređaju Srbiju i srpski narod.
Lozanka Radoičić



   
Lozanka Radoičić sa fotografijom svog sina Vladimira poginulog na Košarama    



* naslovna fotografija: trenutak kada je tridesetak šiptarskih teorista izvršilo napad iz zasede na patrolno vozilo VJ u reonu karaule Košare 30. septembra 1998. godine. U tom napadu pored Vladimira, sina Lozanke Radoičić, poginuli su još vojnici graničari Miladin Gobeljić, Ilija Pavlović, Miroslav Jocić i Miloš Pavlović. Teško su ranjeni vođa granične patrole kapetan Goran Loznica i vojnik Goran Simić, dok je zastavnik Dobrosav Dražić uspeo da pobegne teroristima nepovređen.

 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju



Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.