Litijom protiv muželožnika (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 20.Sep.2015, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Litijom protiv muželožnika (VIDEO)

Inicijativa za zdravu Srbiju održala je skup u Beogradu kojim se zahteva zabrana šetnje muželožnika na ulicama srpskih gradova.


   
Pravolavna Litija juče u Beogradu / Foto: Stevo Mrđen / KM Novine    


Protest je započeo na Trgu Republike da bi okupljeni ostali na ulicama Beograda celu noć očekujući početak "parade srama", kako taj skup zovu, i javno se protiveći takvim društvenim devijacijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << />
Obraćajući se okupljenima monah Antonije (Davidović) je rekao da se u životu "sve svodi na jedno. Hoćete li da izaberete ono Hristovo carstvo ili ćete da izaberete ono satanino, ovozemaljsko, kratkovremeno, idolopokloničko... Nije prvi put u Srbiji pobedila vojska Vuka Brankovića, dešavalo se to kroz istoriju". 

Kao primer naveo je brojne pripadnike policijskih snaga koji su skup održavali pod kontrolom i "obezbeđivali ga" rekavši da oni nikako da se sete da postoje pare proklete, i pare blagoslovene a koje se stiču radeći ili kakvo zlo ili nešto blagosloveno.

On je takođe poručio okupljenima da ne želi od njih da budu instant Srbi i da se pola sata deru na ulici pa da se raziđu već da ostanu okupljeni na svojim ulicama gde će hrišćanski narod u Srbiji pokazati da ne može da se skrnavi sve što nekome padne na pamet.



Video: Stevo Mrđen

Izvor: KM Novine :: © 2014 - 2015 :: Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

(VIDEO) ISPRED CRKVE SVETOG MARKA: Popovi i vernici protestuju protiv Parade ponosa

Izvor: Kurir, 20.Sep.2015

BEOGRAD - Ispred crkve Svetog Marka od nedelju ujutro okupljaju se vernici koji protestuju protiv održavanja Parade ponosa...Monah Antonije i još dvadesetak osoba proveli su celu noć na Trgu, a protest su nastavili ispred crkve Svetog Marka, gde su im se u međuvremenu pridružili i pripadnici SPC...Уживо...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.