Letovi iz Niša do Beograda od 1.decembra

Izvor: juGmedia, 20.Okt.2013, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovi iz Niša do Beograda od 1.decembra

NIŠ – Gradonačelnik  Zoran Perišić rekao je da postoji mogućnost uspostavljanja vazdušnog mosta između Niša i Beograda, uvođenjem jednog jutarnjeg leta sa niškog aerodroma i jednog večernjeg iz glavnog grada.

„Imao sam pregovore sa ‘Er Srbijom’ i postoji mogućnost uspostavljanja vazdušnog mosta od 1. decembra, kazao je Perišić I napomenuo da je sa „Montenegro erlajnzom“, koji leti na relaciji Niš-Podgorica, imao teške pregovore.

„Niš u ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ne može finansijski da podnese izdatke za subvencije koje daje za održavanje te linije. Dug prema ‘Montenegro erlajnzu’ u ovom trenutku iznosi oko 95.000 evra, a izdaci za tu liniju u zimskom periodu, kada je bilo u proseku po 12 putnika, znao je da bude i 110.000 evra mesečno“, kazao je Perišić.

Gradonačelnik Niša je naglasio da shvata značaj niškog aerodroma, ali i da mora da vodi računa o drugim oblastima za nesmetano funkcionisanje grada u uslovima kada su prihodi u gradskom budzetu smanjeni.

U tom kontekstu on je najavio mogućnost „zamrzavanja“ letova između Niša i Podgorice samo u zimskom periodu.

(Kraj)VEČERNJE NOVOSTI/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.