Lepe vesti za Niš Vučić će saopštiti za 25 dana

Izvor: JužneVesti.com, 12.Sep.2023, 17:57

"Lepe vesti" za Niš Vučić će saopštiti za 25 dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ima fantastičnu vest za Niš, ali će je saopštiti za 25 dana. On je rekao da su pri kraju pregovori sa velikom kompanijom.

Nakon što je položio kamen temeljac za izgradnju fabrike Palfinger u Nišu, predsednik Aleksandar Vučić najavio je novu investiciju o kojoj, za sada, ne sme mnogo da govori.

Za 25 dana imamo fantastičnu vest za Niš. Ne smem dalje da govorim ništa. Ne mogu da kažem dok ne završim jer >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ako se izjalovi biću kriv, ali teško da će se izjaloviti jer smo mnogo već prešli u pregovorima sa jednom velikom kompanijom, sigurno najrenomiranijom i najvećom i ako to uspemo, eto nas da vas obavestimo za mesec dana - najavio je Vučić.

Predsednik Srbije na svoju računicu od osam fabrika koje je otvorio u Nišu, danas je dodao i devetu i već najavio novu. Osim što je brojka upola manja, dok predsednik preuzima sve zasluge, na zvanično otvaranje i nova radna mesta u kineskoj fabrici Šinju, Nišlije još čekaju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.