Izvor: JUGpress.com, 22.Maj.2023, 08:43

Lekari Klinike za kardiohirurgiju nastavljaju svoju misiju, opet operisali za vikend

NIŠ

Zbog povećanog priliva broja bolesnika kojima je neophodna kardiohirurska operacija tokom maja Klinika za kardiohirurgiju UKC Niš ponovo je radila vanredno, bez naknade i ovog vikenda, objavio je profesor dr Dragan Milić na svojoj fejbuk strani.

 “Od početka godine ovo je 13. vikend vanrednog rada. Ponosan na celokupno osoblje koje u vremenu devalviranih vrednosti u kome živimo, poštuje datu reč i dato obećanje da neće dozvoliti ponovno stvaranje listi čekanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kao i da će svi pacijenti biti operisani bez čekanja i na vreme. Kako stvari stoje u ovom trenutku, Klinika će raditi najmanje jos dva naredna vikenda u kontinuitetu“, objavio je prof.dr Milić.

                                 Profesor dr Dragan Milić, rukovodilac Klinike za  kardiohirurgiju  kaže da su ponovo uveli operacije vikendom kako bi ispunili obećanje da njihovi pacijenti neće čekati duže od 5 do 15 dana na operativni zahvat. (kraj) VP/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.