Lebanski „Radan“ savladao „Jedinstvo“ iz Orašja

Izvor: juGmedia, 19.Maj.2013, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebanski „Radan“ savladao „Jedinstvo“ iz Orašja

LEBANE – Fudbaleri „Radana“ danas su na domaćem terenu u okviru 25. kola Jablaničke okružne lige, pobedili ekipu „Jedinstva“ iz Orašja rezultatom 1:0 (1:0).

U prvom poluvremenu domaći navijači prisustvovali su apsolutnoj dominaciji svojih ljubimaca. Odlučujući pogodak „Radan“ je postigao sa jedanaest metara, a pre toga domaći igrači su u dva navrata pogađali okvir gola gostujuće ekipe.

U nastavku utakmice „Radan“ je rutinskom igrom sačuvao prednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koja je samo zahvaljujući odličnom golmanu gostiju i nedovoljnoj koncentraciji domaćih igrača u završnici akcija, ostala minimalna.

Zoran Jović, jedan od navijača Radana, zadovoljan je današnjim izdanjem Lebančana, i očekuje da se „Radan“ sledeće sezone nađe u kvalitetnijem rangu takmičenja.

„Radan“ se trenutno nalazi na vrhu tabele i po svemu sudeći putnika u viši rang takmičenja odlučiće derbi sa ekipom „Jedinstva“ iz Bošnjaca.

(Kraj)ana/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.