Kupanje na otvorenim bazenima u „Čairu“

Izvor: juGmedia, 07.Jun.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupanje na otvorenim bazenima u „Čairu“

NIŠ – Otvoreni bazeni Sportskog centra „Čair“ biće od sutra, 8. jula otvoreni za kupače. Radno vreme bazena na otvorenom biće od 10 do 20 časova, a cena ulaznice je 200 dinara.

U prodaji su i sezonske karte čija je cena 5.000 dinara, a koje omogućavaju 50 dolazaka na bazen.

U SC „Čair“ ističu da će kupačima ovog leta biti na raspolaganju tereni za badminton, odbojku, mali fudbal i basket, stolovi za stoni tenis, bacalište za pikado i sprave za dečiji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mobilijar.

Na dečijim bazenima postavljeni su tobogan i delfin koji će prskati vodu. Novina je i montažni bazen u kome će posetioci moći da uživaju u hodanju po vodi u velikim loptama – zorbingu. Iznajmljivanje lopti na pet minuta koštaće 120 dinara.

U SC „Čair“ takođe ističu da će umesto metalnih konstrukcija sa nadstrešnicama posetioce od sunca ove godine štititi veliki suncobrani, dok će pored bazena biti postavljeno 50 ležaljki.

(Kraj)mia/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.