Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2020, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Radivoja Koraca i ove godine u Nisu

NIS Šestu godinu zaredom, a deseti put u poslednjih 13 godina, finalni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se u hali Čair, od 13. do 16. februara,a tim povodom potpisan je ugovor između čelnih ljudi grada Niša i Košarkaškog saveza Srbije.Potpise na ugovor su stavili gradonačelnik Darko Bulatović i predsednik KSS Predrag Danilović. Najbolji košarkaški klubovi Srbije i ove godine će se trofej „Žučkove levice“ boriti u Nišu. „Grad Niš uvek izađe sa najboljom ponudom, uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << obezbedi najbolje uslove i ostaje nam samo da apelujemo na sve učesnike da se potrude da sve protekne u najboljem redu“, istako je Predrag Danilović. Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je dodao da nije bilo lako jer svake godine je konkurencija gradova sve ozbiljnija. „Pored svih ostalih aspekata, kao jedan od presudnih faktora bih izdvojio to da Niš ima najbolju sportsku publiku i zadovoljstvo nam je da joj ponovo priuštimo četvorodnevno uživanje sredinom narednog meseca“, istako je Bulatović.

Kup Radivoja Koraća održaće se od 13. do 16. februara, a učestvovaće četiri predstavnika Srbije u ABA ligi, Crvena zvezda, Partizan, FMP i Mega Bemaks, zatim Borac iz Čačka i Dinamik po plasmanu u KLS, te finalisti drugog stepena Kupa Srbije Sloboda iz Užica i drugoligaš BKK Radnički sa Crvenog Krsta. Trofej, osvojen dva puta uzastopno, brani Partizan.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.