Krunić više nije trener surduličkog Radnika

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2020, 12:11

Krunić više nije trener surduličkog Radnika

Trenerska vrteška u Srbiji pokrenuta je u Surdulici već nakon pet kola Superlige, pošto su FK Radnik i strateg Simo Krunić odlučili da je vreme za rastanak, nakon četiri uzastopna poraza. Za sada će, kažu u surduličkom klubu, na njegovo mesto sesti dosadašnji pomoćni trener Dejan Đuričić.

Prema prošlogodišnjem istraživanju Fudbalske opservatorije, Srbija je 5. u Evropi i 10. u svetu po tome koliko često klubovi menjaju trenere, a ove superligaške sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << to je prvi učinio Radnik.

Ovo je bio drugi Krunićev mandat u Surdulici - prvi je potrajao nešto više od godinu dana, od marta 2017. do jula 2018. godine.

Simo Krunić je prvi put preuzeo Radnik krajem 2016/17 sezone i u jednom teškom momentu uspeo da izbori opstanak sa klubom. Sledeću sezonu je pod dirigentskom palicom Sime Krunića klub završio 9. na tabeli i promovisao mladog napadača Igora Zlatanovića - kažu u klubu.

Vratio se oktobra 2019. godine, kada su Suruličani bili na 13. poziciji Superlige i još jednom im poboljšao plasman (sezonu završili na 11. mestu). Međutim, ove sezone su, nakon uvodnog slavlja protiv Voždovca, naređali četiri poraza.

Posle četiri uzastopna poraza, obe strane su rešenje videle u sporazumnom raskidu saradnje - rekli su u Radniku.

Privremeno rešenje i strateg koji će predvoditi Radnik na gostovanju Novom Pazaru, zakazanom za subotu, 29. avgust, je dosadašnji Kruniće pomoćnik - Dejan Đuričić. Sem u Radniku, bio je pomoćni trener i u Voždovcu, a glavni u Radničkom iz Obrenovca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.