Krilo sa superligaškim iskustvom i golman iz Prve crnogorske lige u Dinamu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krilo sa superligaškim iskustvom i golman iz Prve crnogorske lige u Dinamu

Redove vranjskog Dinama pojačali su golman Stefan Popović, koji je do sada nastupao u Petrovcu, članu najjače crnogorske lige i krilo Filip Bajić, koji stiže iz Bečeja, ali ima i superligaško iskustvo.

26-godišnji Popović poslednje 4 sezone proveo je u Petrovcu. Pre toga nastupao je još i za FK Jezero, takođe u rodnoj Crnoj Gori.

Godinu dana mlađi Bajić karijeru je otpočeo u rodnom Novom Sadu. Nakon godinu dana u prvoligašu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Inđiji, preselio se u Bačku, tadašnjeg superligaša. Tokom 5 godina napustio je Bačku Palanku na jednu polusezonu, tokom koje je nosio dres kruševačkog Napretka.

Prolećni deo prošle sezone proveo je prvoligašu Bečeju.

Podsetimo, Dinamo je ispao iz Superlige u svojoj debitantskoj sezoni, pa će se naredne boriti za povratak u nju kroz Prvu ligu. Kako je predsednika kluba i šefa stručnog štaba Dragana Antića suspendovao Fudbalski savez Srbije, Vranjanci su dobili i novog trenera - mladog i neafirmisanog Uroša Kalinića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.