Krijumčari pasa uhvaćeni na Gradini, falsifikovali dokumentaciju za 21 životinju

Izvor: JužneVesti.com, 05.Apr.2024, 13:46

Krijumčari pasa uhvaćeni na Gradini, falsifikovali dokumentaciju za 21 životinju

Lanac krijumčarenja rasnih pasa, poput pudilca, korgija i maltezera, prekinut je na graničnom prelazu Gradina kada su carinici i policija sprečili da na osnovu lažne dokumentacije zemlju napusti 21 pas.
Pronašli faksimile veterinara, rodovnike i drugu dokumemntaciju; foto: Uprava carineKako saopštavaju iz Uprave carina, slučaj su otkrili 2. aprila, kada su na izlaznu kontrolu pristigli kombi i automobil stranih registarskih oznaka u kojima su po dvojica stranih i domaćih državljana putovali iz Srbije ka Bugarskoj i svi su tvrdili da nemaju ništa da prijave, jer ne prevoze ništa sem pasa za koje poseduju neophodnu dokumentaciju za koju se kasnije ispostavilo da je falsifikovana.
U tovarnom delu kombija...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.