Krenuo sa radom sajt posvećen peglanoj kobasici - onlajn predstavljanje i prodaja

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2021, 11:45

Krenuo sa radom sajt posvećen peglanoj kobasici - onlajn predstavljanje i prodaja

Internet predstavljanje, promocija i prodaja proizvoda učesnika sajma i članova Udruženja proizvođača pirotske peglane kobasice, krenula je putem sajta pirotskapeglana.rs, koji je otvoren zbog nemogućnosti održavanja Sajma, a koji se već 8 godina održavao poslednjeg vikenda u januaru.

Na sajtu se predstavilo 30 proizvođača u kratkom video-snimku u kome opisuju svoj proizvod, način proizvodnje, svoje kapacitete, a posetioci sajta mogu da pronađu i informacije o zaštiti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << geografskog porekla imena, da vide kako je do sada bio organizovan Sajam, kao i ono najvažnije - da se povežu sa prodavcima, naruče i kupe ovaj tradicionalni pirotski proizvod.

Svi proizvodi izlagača i proizvođača poslati su u Veterinarski Institut Niš na mikrobiološku analizu. Sajt namenjen pirotskoj peglanoj kobasici nastaviće sa radom i nakon 30. januara, kada se planira ocena kvaliteta proizvoda od strane stručnog žirija, u prostorijama Ekonomske škole u Pirotu - kažu organizatori.

Isporuka "pirotske vijagre" obavlja se kurirskim službama, a kako obaveštavaju na sajtu, rok isporuke je 24 sata.

Podsetimo, Sajam pirotske peglane kobasice održava se već 8 godina i jedna je od najvećih gastronomskih manifestacija u regionu koja okupi i više desetina hiljada posetilaca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.