Krenuo da bere pečurke i nestao

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jun.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenuo da bere pečurke i nestao

Nakon što je u utorak ujutru izašao iz kuće u selu Prekašnica kraj Prokuplja, i krenuo ka šumi koju meštani zovu Crna Čuka, kako bi brao pečurke, 46-godišnjem Dejanu Lakićeviću gubi se svaki trag. Nije odgovarao na telefonske pozive iako telefon zvoni, a u policiji su potvrdili da je slučaj prijavljen i da je obavešteno tužilaštvo.

Porodica Lakićević je zabrinuta, sinoć i danas sa prijateljima i rodbinom obilaze teren u šumi, ali zasada nema ni traga ni glasa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od Dejana. Kako tvrde u današnjem traganju se uključila i policija sa psom tragačem, a imali su i takozvani lokator.

Čitav dan obilazimo teren, zovemo na telefon koji zvoni, ali se niko ne javlja. Sutra ponovo nastavljamo potragu, policijskim lokatorom je sužena pretraga na manji deo šume, a mi pozivamo sve ljude da nam se od ujutru priključe kako bi ga što pre pronašli – kažu članovi porodice.

Pozivaju građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Lakićeviću, jave na telefon 062 326 808, a može se javiti i svako ko želi da se ujutru uključi u potragu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.