Krenula sezona na pirotskom skijalištu kod Planinarskog doma

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2021, 15:18

Krenula sezona na pirotskom skijalištu kod Planinarskog doma

Kapije Gradskog skijališta u Pirotu kod nekadašnjeg Planinarskog doma otvorene su ovog vikenda za skijaše, a kako kažu u Sportskom centru, snega ima dovoljno i očekuju sve veći broj posetilaca.

Pravi snežni dani i svež vazduh dočekali su skijaše prethodna dva dana, a prognoza za naredne dane pokazuje da će se takvo vreme nastaviti.

Cena ski-pasa nije menjana, pa će tokom sezone biti 200 dinara za odrasle i 100 dinara za decu, a ljubiteljima zimskih sportova >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dostupna je staza dužine 300 metara sa žičarom, koja je pogodna za decu i početnike.

Molimo sve skijaše i ljubitelje zimskih sportova da posebno vode računa o merama koje su na snazi. Maske i fizička distanca od najmanje 1,5 metra su obavezni. Naši zaposleni će voditi računa o poštovanju propisanih mera, a vas još jednom molimo da poštujete mere i čuvate zdravlje jer nam je to najvažnije - kažu u SC Pirot.

Ski-staza na Planinarskom domu udaljena je 12 km od Pirota i za samo 20 minuta ljubitelji zimskih sportova mogu da uživaju u zimskim čarolijama.

Radno vreme u toku vikenda je od 10 do 18 sati, a tokom radnih dana od 12 do 18.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.