Krao robu za lokomotive vrednu 1,5 miliona dinara

Izvor: juGmedia, 24.Okt.2013, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krao robu za lokomotive vrednu 1,5 miliona dinara

NIŠ – Niška policija je noćas u ulici Koste Abrašević zatekla na delu dok je krao uvoznu robu za lokomotive Danijela A.(21) iz Niša.

Danijela je policija je zatekla prilikom krađe uvozne robe  u vrednosti od oko million I po dinara iz preduzeća „MIN-lokomotiva“ Niš.

Nakon konsultacije sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu policija je podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv osumnjičenog, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teške krađe.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlija krao robu iz vagona

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2013

Danijel A. (21) uhapšen je noćas kada je pokušao u Ulici Koste Abraševića, u preduzeću "MIN-Lokomotiva" da ukrade uvoznu robu iz jednog vagona u vrednosti od 1,5 miliona dinara. 

Nastavak na JužneVesti.com...

Krao delove za lokomotivu

Izvor: OkRadio.rs, 25.Okt.2013, 01:14

Danijel A. (21) uhapšen je, kada je u sredu noću, pokušao da ukrade robu iz jednog vagona u Nišu. Roba iz vagona vredna je oko 1,5 miliona dinara.   Policija je saopštila da je on uhvaćen na delu, nakon čega je priveden do Policijske uprave u Nišu.   Danijela je policija zatekla prilikom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.