Krali dizel i gradjevinski materijal na Koridoru 10

Izvor: JUGpress.com, 30.Dec.2017, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krali dizel i gradjevinski materijal na Koridoru 10

PIROT

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su B.S. (1992), D.R. (1981) i Z.S. (1967),  zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, dok se B.S. i D.R. terete i za nedozvoljeno skladištenje robe.

Policija je u stanu i drugim prostorijama osumnjičenih pronašla i oduzela pet tona i 910 litara dizel goriva, građevinsku skelu i razni građevinski materijalu, vrednosti od preko tri miliona dinara.

Oni se terete >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da su ove predmete, vlasništvo dva preduzeća  iz Grčke koji su izvođači radova na trasi Koridora 10 između Niša i Pirota, ukrali tokom 2017. godine i prodavali na području Bele Palanke i Niša.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog pljačke menjačnice

Izvor: JUGpress.com, 30.Dec.2017

VLASOTINCE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su dva muškarca, osumnjičena da su iz jedne menjačnice u Vlasotincu ukrali 400.000 dinara...Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo uhapšeni su A.P. (1978) i Ž.S. (1947)...Sumnja se da...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.