Kovid propusnice spremne, ali se još čeka odluka o uvođenju, kaže ministar zdravlja

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2021, 16:15

Kovid propusnice spremne, ali se još čeka odluka o uvođenju, kaže ministar zdravlja

Dve nedelje od najave Kriznog štaba da se građani pripreme za kovid propusnice namenjene za ulaz u ugostiteljskim objektima, ministar Zlatibor Lončar ističe da su one spremne, ali da još razmišljaju i traže najbolje rešenje, kao i da nisu doneli konačnu odluku. Epidemiološku situaciju je ocenio kao lošu, a za Krizni štab rekao da nije raspušten, već da se ne sastaje jer nema novih mera.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lončar: Imamo povećanu smrtnost jer ljudi neće da legnu u bolnicu

Izvor: Danas, 24.Sep.2021

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas u Nišu da je zdravstvena inspekcija obavila nadzor u kovid bolnici u Kruševcu zbog toga što je početkom ovog meseca sredstvo za dezinfekciju dospelo u respirator u odeljenju intenzivne nege i najavio da će “odgovorni biti sankcionisani”.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.